Ambasada gjermane viza pune 2021


ambasada gjermane viza pune 2021 Historia e vizës mund të zgjasë deri sa të dalin thinjat. Kjo për shkak se ka hyrë një rregullore e re në fuqi. Disa prej atyre që ishin në pritje për tu pajisur me viza pune tani po marrin e-mail/ njoftim nga ambasada gjermane se termini i tyre është anuluar për disa arsyeje. Tutje në përgjigje bëhet e ditur se riregjistrimet mund të bëhet pas shfuqizimit të kufizimeve të udhëtimeve hyrëse të kushtëzuara nga koronavirusi. Taksa të tjera nuk ka  Viza për të kërkuar punë i jep të drejtën një personi të kualifikuar që të vijë në vitin 2017, Ambasada Gjermane në Prishtinë ka trajtuar 19 000 kërkesa për viza   Sa presin shqiptarët dhe rregullat që ndryshojnë nga 1 janari 2021 Që nga 2 korriku 2020, ambasadat kanë nisur sërish të japin viza për një sërë rastesh të Qeveria gjermane shpjegon se procedura e lënies së takimit në ambasada ësh Njoftim. Tutje në përgjigje bëhet e ditur se riregjistrimet mund të bëhet pas shfuqizimit të kufizimeve të udhëtimeve hyrëse të kushtëzuara nga koronavirusi. Gjithashtu theksohet se riregjistrimet mund të bëhet pas shfuqizimit të kufizimeve të udhëtimeve hyrëse të kushtëzuara nga koronavirusi. net - 17/03/2021 0 5500 viza pune në vit ka vënë në dispozicion Gjermania për kosovarët që duan të punojnë në Gjermani. 16/12/2020. Dec 15, 2020 · Disa prej atyre që ishin në pritje për tu pajisur me viza pune tani po marrin e-mail/ njoftim nga ambasada gjermane se termini i tyre është anuluar për disa arsyeje. Shifra është e lartë, por duket e pamjaftueshme. Kërkesa për vizë mund të dorëzohet vetëm në Ambasadën gjermane në Shkup dhe vetëm atje jepet viza”, saktësojnë nga Ambasada e Gjermanisë në Shkup. Ambasada gjermane njoftime viz pune. Ambasada gjermane në Prishtinë me anë të një njoftimi tregon disa nga detajet e këtij Ligji dhe procedurën e aplikimit për vizë. Dec 13, 2020 · Së dyti lehtësim do të sjellë vërtet heqja e verifikimit të prioritetit (nuk verifikohet më, nëse për një vend pune ka një kandidat gjerman apo nga BE shën. Ambasada gjermane me njoftim të ri: Detaje se si duhet aplikuar për vizë pas hyrjes në fuqi të Ligjit për punëtorët e kualifikuar February 24, 2020 Ligji për fuqinë punëtore të kualifikuar në Gjermani pritet të hyjë në fuqi që nga 1 marsi. Regjistrimet ekzistuese në listën e deritanishme të pritjes së datave të aplikimeve kanë patur vlefshmëri deri në datën 31. Mar 08, 2018 · Ambasada e Gjermanisë në Podgoricë gjatë vitit 2017 lëshoi 876 viza për punësim të thjeshtuar në Gjermani (683 në vitin 2016). 2021 duhet të kenë një kontratë pune me pagën mujore (brutto) prej të paktën 3. 56K likes. Ambasada Gjermane në Tiranë ka publikuar disa njoftime mjaft të rëndësishme për të gjithë shqiptarët që duan të punojnë në Gjermani. E […] Në dhjetorin e kaluar ambasada gjermane ka anuluar të gjitha terminët për viza pune në Prishtinë, Tiranë, Shkup. Ditën e sotme Ambasada Gjermane në Tiranë ka ripërsëritur dhe një herë të gjitha kushtet për të gjithë shqiptarët që do të kenë nevojë për tu pajisur me vizë, në rast se duan të nisin një marrëdhënie punësimi në Gjermani. Zyrtarë nga ambasada gjermane në Kosovë thanë për Express se kanë lëshuar rreth 13 mijë viza për qëndrim afatgjatë në vitin 2018, që përfshijnë viza për bashkim familjar, punë, studime. të dhënat që jep ambasada gjermane për Gazetën Express bëjnë me dije se vetëm vitin e kaluar janë lëshuar 38 mija viza, ndërkohë Anulohen terminet për viza pune në ambasadën gjermane, kjo është admin 2 muaj më parë Nga 1 janari 2021 në Gjermani hyn në fuqi pjesa vijuese e Rregullores së Ballkanit Perëndimor sa i përket punësimit. Emri i përdoruesit tuaj. Linku i lajmit u kopjua. 2,103 likes · 24 talking about this. Ndërsa shtetasit e Shqipërisë, Maqedonisë dhe vendeve të tjera të Ballkanit Perëndimor mund të udhëtojnë në Gjermani pa viza. Ambasada gjermane e konfirmon: Anulohen terminet për viza pune, janë të nevojshme riregjistrimet. Ambasada Gjermanë në Prishtinë do të jep 5500 viza pune në vit Liria. de ambasada gjermane vize pune 15 Shkurt 2021 - ZGJEDHJET 2021, Lajme, Aktualitet Ambasada Gjermane në Tiranë ka risjellë edhe një herë në vëmendje kushtet që shtetasit shqiptarë që do të vazhdojnë të kenë nevojë të pajisen me vizë pune, nëse duan të nisin një marrëdhënie punësimi në Gjermani. Advertising/Marketing Ambasada gjermane thotë se për viza punë, nga janari i vitit 2021, duhet të ketë riregjistrim. Besnik Tahiri emërohet ministër në E konfirmon ambasada gjermane: Anulohen terminet për viza pune, kështu duhet veproni ato dhe se nga një janari i vitit 2021 do të ketë një rregullore të re Posts to Termine per Ambasaden Gjermane ANULOHEN TERMINET PER VIZA PUNE NE AMBASADEN GJERMANE , SHKAK RREGULLORJA E RE !! Në datën 1 janar 2021 në Gjermani hyn në fuqi pjesa vijuese e Rregullore e Ballkanit Perëndimor (§ 26 kreu 2 i Urdhëresës së Punësimit). Përmes një njoftimi në faqen zyrtare të Ambasadës, bëhet e ditur se në vizat e punës për Gjermani nga 1 nëntori ka filluar të bëhet një dallim mes punësimit sipas Rregullores së Punësimit 26 neni 2 dhe fillim të punësimit tjetër kualifikues (kartoni i Ambasada gjermane kumton se nuk janë të sakta raportimet për ligjin e ri që do të hyjë në fuqi nga 1 janari i vitit 2019 me të cilin qytetarët nga vendet të cilat nuk janë anëtare në Bashkimin Evropian do t’u mundësojë të punësohen në ndonjë shtet të Unionit nën kushtet e njëjta si qytetarët e vende Siç mësoi DW nga Ministria e Punëve të Jashtme, vetëm në vitin 2017, Ambasada Gjermane në Prishtinë ka trajtuar 19 000 kërkesa për viza afatgjate, pra, jo Schengen. Në funksion të idesë për liberalizimin e vizave Kryeministri Ramush Haradinaj po tenton t’i bindë ambasadat se numri i kosovarëve që po largohet nga vendi për të kërkuar azil është në rënie duke thënë se vetëm 3515 persona kanë bërë kërkesa për migrim. “Si fuqi punëtore e kualifikuar konsiderohen të diplomuarit në universitete si dhe personat me një kualifikim në arsimin profesional që njihet në Gjermani. ) Mirë se vini! Hyni në llogarinë tuaj. Gazetë e studentëve të Fakultetit të Komunikimit Masiv - AAB. fjalëkalimi juaj Termine per viza gjermane. Kjo kryhet tek ambasada gjermane në Tiranë dhe […] Ambasada gjermane kumton se nuk janë të sakta raportimet për ligjin e ri që do të hyjë në fuqi nga 1 janari i vitit 2019 me të cilin qytetarët nga vendet të cilat nuk janë anëtare në Bashkimin Evropian do t’u mundësojë të punësohen në ndonjë shtet të Unionit nën kushtet e njëjta si qytetarët e vendeve anëtare të BE-së, transmeton Alsat M. Ja sa është koha e pritjes" " Kujdes, mos lini takime me agjencitë e vizave" 5 ditë më parë 5500 viza pune në vit ka vënë në dispozicion Gjermania për se Ballkanit Perëndimor, e cila është rinovuar më 1. Sepse në dyert e ambasadave presin akoma më shumë aplikues për një vizë pune. Kërkesa për vizë mund të dorëzohet vetëm në Ambasadën gjermane në Shkup dhe vetëm atje jepet viza”, saktësojnë nga Ambasada e Gjermanisë në Shkup. Misione mund të lëshojnë viza vetëm kur kanë marrë miratimin e autoritetit të të për kandidatin merret nga ambasada gjermane në vendin ku kandidati jeton. Në njoftim e ambasadës thuhet se nuk duhet të bini pre e premtimeve që premtojnë lehtësira në aplikim kundrejt parave, si dhe nuk duhen lënë takime përmes agjensive të udhëtimit. Të gjithë shqiptarët të cilët mendojnë të largohen nga vendi për të punuar në Gjermani nuk duhet të nxitohen për të udhëtuar menjëherë. Projekte të vogla nga Ambasada Gjermane 2021 Negociatat qeveritare mes Kosovës dhe Gjermanisë: Gjermania ofron 72. . Brenda një viti vetëm Ambasada e Gjermanisë në Prishtinë i ka lëshuar rreth 13 mijë viza pune Ambasada gjermane në Prishtinë: ja si duhet të aplikoni për vizë gjatë vitit 2020 16/12/2019 10:39 AM 0 komente Më 1 mars të vitit 2020 pritet të hyjë në fuqi Ligji gjerman për Fuqinë Punëtore, i cili rregullon me detaje ardhjen e tyre nga vendet jashtë Bashkimit Evropian. 01. Sepse në dyert e ambasadave presin akoma më shumë aplikues për një vizë pune. Gjithashtu theksohet se riregjistrimet mund të bëhet pas shfuqizimit të kufizimeve të udhëtimeve hyrëse të kushtëzuara nga koronavirusi. Historia e vizës mund të zgjasë deri sa të dalin thinjat. Meqenëse është bërë e ditur se më 1 mars 2020 pritet të hyjë në fuqi Ligji gjerman për Fuqinë Punëtore, ky ligj rregullon me detaje ardhjen e punëtorëve nga vendet jashtë Bashkimit Evropian. 000 Ambasada Gjermane lëshon 13 mijë viza pune për një vit 14/01/2020 | 11:07 Ligji i ri i miratuar në Gjermani rreth imigrimit të fuqisë punëtore të kualifikuar, që do të hyjë në fuqi në mars të këtij viti, ka ringjallur shpresë për shtetasit nga Kosova, të cilët synojnë punësimin në këtë shtet të BE-së. Kjo për shkak se ka hyrë një rregullore e re në fuqi. ANULOHEN TERMINET PER VIZA PUNE NE AMBASADEN GJERMANE, SHKAK RREGULLORJA E RE !! Në datën 1 janar 2021 në Gjermani hyn në fuqi pjesa vijuese e Rregullore e Ballkanit Perëndimor (§ 26 kreu 2 i Urdhëresës së Punësimit). net Kosova. Prandaj nuk është e nevojshme që për vizë pune të ngarkoni ndonjë agjension apo zyrë udhëtimi. 12. Ambasada gjermane në Prishtinë me anë të një njoftimi tregon disa nga detajet e këtij Ligji dhe procedurën e aplikimit për vizë. Në njoftim e ambasadës thuhet se nuk duhet të bini pre e premtimeve që premtojnë lehtësira në aplikim kundrejt parave, si dhe nuk duhen lënë takime përmes agjensive Ambasada Gjermane njofton se duke filluar nga prilli 2015, terminët për kërkesa të vizave të kategorisë së udhëtimit “turistik” (vizë Shengen) dhe “leje qëndrimi (vizë nacionale)” do të jenë të lira për çdo muaj në blloqe. Tutje në përgjigje bëhet e ditur se riregjistrimet mund të bëhet pas shfuqizimit të kufizimeve të udhëtimeve hyrëse të kushtëzuara nga koronavirusi. Ambasada Gjermanë në Prishtinë do të jep 5500 viza pune në vit LAJMET ylli. Prandaj nuk është e Pagesa bëhet në sportelet e zyrës për viza. Posts to Termine per Ambasaden Gjermane ANULOHEN TERMINET PER VIZA PUNE NE AMBASADEN GJERMANE , SHKAK RREGULLORJA E RE !! Në datën 1 janar 2021 në Gjermani hyn në fuqi pjesa vijuese e Rregullore e Ballkanit Perëndimor (§ 26 kreu 2 i Urdhëresës së Punësimit). Ambasada gjermane thotë se për viza punë, nga janari i vitit 2021, duhet të ketë riregjistrim. Sipas njoftimit, për këtë vizë duhet të aplikohet pranë Ambasadës Gjermane në Tiranë përpara se të ndërmerret udhëtimi drejt […] Jan 08, 2020 · Ambasada Gjermane në Tiranë ka risjellë edhe një herë në vëmendje kushtet që shtetasit shqiptarë që do të vazhdojnë të kenë nevojë të pajisen me vizë pune, nëse duan të nisin një marrëdhënie punësimi në Gjermani. Kërkesa për vizë mund të dorëzohet vetëm në Ambasadën gjermane në Shkup dhe vetëm atje jepet viza”, saktësojnë nga Ambasada e Gjermanisë në Shkup. “Si fuqi punëtore e kualifikuar konsiderohen të diplomuarit në universitete si dhe personat me një kualifikim në arsimin profesional që njihet në Gjermani. 09/03/2021. Shifra është e lartë, por duket e pamjaftueshme. “Ambasada Gjermane në Prishtinë në vitin 2018 ka lëshuar rreth 38. Ekonomi 3 vite. 000 mijë viza. Me këto shifra seksioni i vizave në Ambasadën Gjermane në Prishtinë është ndër dhjetë më të mëdhatë në botë, sikurse edhe seksionet e vizave në Beograd dhe Siç mësoi DË nga Ministria e Punëve të Jashtme, vetëm në vitin 2017, Ambasada Gjermane në Prishtinë ka trajtuar 19 000 kërkesa për viza afatgjate, pra, jo Schengen. 2020 vetëm për aplikimet sipas Ambasada Gjermane Informata - Vizat. 12. Me këto shifra seksioni i vizave në Ambasadën Gjermane në Prishtinë është ndër dhjetë më të mëdhatë në botë, sikurse edhe seksionet e vizave në Beograd Ambasada e Gjermanisë në Kosovë ka bërë disa ndryshime në procedurat për aplikim, për vizë punë për në Gjermani. Me këto shifra seksioni i vizave në Ambasadën Gjermane në Prishtinë është ndër dhjetë më të mëdhatë në botë, sikurse edhe seksionet e vizave në Beograd dhe Ambasada gjermane e konfirmon: Anulohen terminet për viza pune, janë të nevojshme riregjistrimet 16/12/2020 02 Press Ambasada gjermane thotë se për viza punë, nga janari i vitit 2021, duhet të ketë riregjistrim. Regjistrimet ekzistuese në listën e deritanishme të pritjes së datave të aplikimeve kanë patur vlefshmëri deri në datën 31. Kjo për shkak se ka hyrë një rregullore e re në fuqi. Terminet per Viza Punes 7 Nentor 2017. Që nga 2 korriku 2020, ambasadat kanë nisur sërish të japin viza për një sërë rastesh të justifikuara, siç janë ato të bashkimit familjar. 01. Tutje në përgjigje bëhet e ditur se riregjistrimet mund të bëhet pas shfuqizimit të kufizimeve të udhëtimeve hyrëse të kushtëzuara nga koronavirusi. Anulohen terminet për viza pune në ambasadën gjermane, ja arsyeja 17:34 , 15/12/2020 Nga 1 janari 2021 në Gjermani hyn në fuqi pjesa vijuese e Rregullores së Ballkanit Perëndimor sa i përket punësimit, shkruan Syri. "Ambasada Gjermane në Tiranë sjell në vëmendje që shtetasit shqiptarë do të vazhdojnë të kenë nevojë të pajisen me vizë pune, nëse duan të nisin një marrëdhënie punësimi në Gjermani; për këtë vizë duhet të aplikohet pranë Ambasadës Gjermane në Tiranë përpara se të ndërmerret udhëtimi drejt Gjermanisë. Kjo ndodhë nga fakti se numri i madh i aplikuesve për viza pune bën që të ketë vonesa në procesimin e tyre. Ambasada gjermane në Prishtinë me anë të një njoftimi tregon disa nga detajet e këtij Ligji dhe procedurën e aplikimit për vizë gjermane. "Ambasada Gjermane në Tiranë sjell në vëmendje që shtetasit shqiptarë do të vazhdojnë të kenë nevojë të pajisen me vizë pune, nëse duan të nisin një marrëdhënie punësimi në Gjermani; për këtë vizë duhet të aplikohet pranë Ambasadës Gjermane në Tiranë përpara se të ndërmerret udhëtimi drejt Gjermanisë. E […] Zyrtarë nga ambasada gjermane në Kosovë kanë konfirmuar se kanë lëshuar rreth 13 mijë viza për qëndrim afatgjatë në vitin 2018, që përfshijnë viza për bashkim familjar, punë, studime. Dec 22, 2018 · Siç mësoi DW nga Ministria e Punëve të Jashtme, vetëm në vitin 2017, Ambasada Gjermane në Prishtinë ka trajtuar 19 000 kërkesa për viza afatgjate, pra, jo Schengen. ch December 15, 2020 Nga 1 janari 2021 në Gjermani hyn në fuqi pjesa vijuese e Rregullores së Ballkanit Perëndimor sa i përket punësimit. 000 viza Vijimi i tërësishëm trevjeçar i programit AUSBILDUNG në Gjermani, ashtu që mbulimi i Kerko me shume oferta pune te lira ne Portal Viti përgatitor: 2020/ 2021, GJITHSEJ 152 KANDIDATË. Anulohen terminet për viza pune në ambasadën gjermane, shkak rregullorja e re! Trending Spahiu për flamurin e Kosovës: Ata që se duan mund të jenë ‘hajna’ Nga 1 janari 2021 në Gjermani hyn në fuqi pjesa vijuese e Rregullores së Ballkanit Perëndimor sa i përket punësimit. 12. NJOFTIM NGA AMBASADA GJERMANE. Tutje në përgjigje bëhet e ditur se riregjistrimet mund të bëhet pas shfuqizimit të kufizimeve të udhëtimeve hyrëse të kushtëzuara nga koronavirusi. Ambasada gjermane thotë se për viza punë, nga janari i vitit 2021, duhet të ketë riregjistrim. Ambasada gjermane, deklaron se nuk janë të vërteta raportimet se nga 1 janari i vitit 2019 me të cilin qytetarët nga vendet të cilat nuk janë anëtare në Bashkimin Evropian do t’u mundësojë të punësohen në ndonjë shtet të Unionit nën kushtet e njëjta si qytetarët e vendeve anëtare të BE-së. Rregullorja e re i anulon terminët për viza të punës në ambasadën gjermane. Ndërsa për caktimin e takimit për bashkim familjar aplikuesit duhet të presin deri në 10 muaj. Regjistrimet ekzistuese në listën e deritanishme të pritjes së datave të aplikimeve kanë patur vlefshmëri deri në datën 31. Ambasada gjermane thotë se për viza punë, nga janari i vitit 2021, duhet  Në këtë njoftim thuhet se Ambasada e Kosovës në Gjermani nuk ka asnjë kompetencë për trajtimin e kërkesave të shtetasve nga Kosova për viza punësimi në  E posedon A1 – Njohurit e gjuhës gjermane: Viza për bashkim familjar ose personi që shpërngulet, pas mbërritjes në Gjermani ta ketë një vend pune. Kosovë. sh. 8 Dhjetor 2020 Në datën 1 janar 2021 në Gjermani hyn në fuqi pjesa vijuese e të mbetet e vlefshme për çdo lloj vendi pune - pavarësisht kualifikimit të njohur. Ndërsa për caktimin e takimit për bashkim familjar aplikuesit duhet të presin deri në 10 muaj. Agencia consultora. Taksa e vetme që duhet paguar është taksa për vizë (75 Euro). net - 17/03/2021 0 5500 viza pune në vit ka vënë në dispozicion Gjermania për kosovarët që duan të punojnë në Gjermani. Ambasada në këtë See full list on tirana. 2020 vetëm për aplikimet sipas Rregullores së Ambasada Gjermanë në Prishtinë do të jep 5500 viza pune në vit 5500 viza pune në vit ka vënë në dispozicion Gjermania për kosovarët që duan të punojnë në Gjermani. Hapi tunelin 35 m të gjatë për të shpëtuar djalin nga… Siç mësoi DW nga Ministria e Punëve të Jashtme, vetëm në vitin 2017, Ambasada Gjermane në Prishtinë ka trajtuar 19 000 kërkesa për viza afatgjate, pra, jo Schengen. Emri i përdoruesit tuaj. Ambasada e Gjermanisë ka njoftuar po ashtu se “parapëlqimet e lëshuara prej autoriteteve gjermane deri më 1 nëntor 2017 mbeten të vlefshme, por ato nuk trajtohen me prioritet gjatë caktimit të termineve”. Ambasada gjermane në Tiranë arriti për vitin 2017 të japë 2796 viza. Qeveria gjermane shpjegon ndër të tjera në përgjigjen e saj se procedura e lënies së takimit në ambasada është tërësisht e digjitalizuar në të gjitha ambasadat. IndeksOnline ka mësuar se kosovarët që kanë pasur termine për vizë pune në ambasadën e Gjermanisë në Prishtinë i kanë humbur ato dhe se nga 1 janari 2021 do të këtë një rregullore të re […] Ata që ishin në pritje për tu pajisur me viza pune tani po marrin e-mail/ njoftim nga ambasada gjermane se termini i tyre është anuluar për disa arsyeje. Prandaj nuk është e nevojshme që për vizë pune të ngarkoni ndonjë agjension apo zyrë udhëtimi. 12. Por krahasuar me rregulloren pararendëse ka një element të ri si vijon: Brenda një viti kalendarik Agjensia Federale e Punës mund të lëshojë maksimalisht 25. Nov 04, 2018 · “Qytetarëve të vendeve që nuk janë anëtare të BE-së u nevojitet sikur deri tani, ashtu edhe pas 1 janarit të vitit 2019, vizë pune valide në Gjermani. Në Gjermani ka aktualisht mbi 1,2 milionë vende të lira pune. 12. Nga: Lindita Arapi* Nga Shqipëria e Kosova me punë në Gjermani? Vërtet kjo është e mundur, por aplikuesi duhet të Ata që ishin në pritje për tu pajisur me viza pune tani po marrin e-mail/ njoftim nga ambasada gjermane se termini i tyre është anuluar për disa arsyeje. Kosovarët aplikojnë në masë të madhe për t’u pajisur me vizë pune në ambasadën e këtij … Mirë se vini! Hyni në llogarinë tuaj. Ambasada Gjermane Tiran që nga 01. Ambasada gjermane thotë se për viza punë, nga janari i vitit 2021, duhet të ketë riregjistrim. “Si fuqi punëtore e kualifikuar konsiderohen të diplomuarit në universitete si dhe personat me një kualifikim në arsimin profesional që njihet në Gjermani. Ambasada gjermane njoftime viz pune. 2020 vetëm për aplikimet sipas Rregullores së Sunday, January 17, 2021; Kabllogrami - Portal, Medial, Informativ e Kulturor Ambasada gjermane: Brenda një viti u dhanë rreth 13 mijë viza pune për E bujshme! Gazetarja e Top Channel ndahet nga burri dhe lidhet… I DASHURl IKU JASHTË SHTETIT, VAJZA BËN VEPRlMlN E PAPRlTUR. Kjo për shkak se ka hyrë një rregullore e re në fuqi. Po ashtu bëhet e ditur se rregullat e aplikimit për viza pune të parapara në rregulloren e re, në pjesën më të madhe përputhen me rregullat e vlefshme deri tani. 000 viza. Kjo për shkak se ka hyrë një rregullore e re në fuqi. Ambasada gjermane thotë se për viza punë, nga janari i vitit 2021, duhet të ketë riregjistrim. Sepse në dyert e ambasadave presin akoma më shumë aplikues për një vizë pune. Kërkesat për termine janë falas, sikur edhe ndihma për të plotësuar formularët në gjuhën shqipe. Slloveni. Termine per viza gjermane, Prishtine. Në një përgjigje dhënë për Indeksonline, zëdhënësi i Ambasadës Gjermane, Marten Menger thotë se mundësia e punësimit në Gjermani për kosovarët është e Në ambasadën gjermane në Tiranë koha e pritjes për caktimin e takimit për vizë pune shkon deri në 3 muaj. Anulohen terminet për viza pune në ambasadën gjermane. Ambasada do të ofrojë termine për intervista individuale përderisa dhe për aq sa e mundësojnë zhvillimet e ndërlidhura me pandeminë në Kosovë. Përmes këtij programi Qeveria gjermane i ofron shtetasve më pak të kualifikuar të Ballkanit Perëndimor rrugën për përmirësimin e situatës së tyre ekonomike – larg nga kërkesa pa mundësi të 08 Mar 2021. Ambasada Gjermane dhuron dylbi në vlerë 240 mijë euro për Policinë e Kosovës. Me këto shifra seksioni i vizave në Ambasadën Gjermane në Prishtinë është ndër dhjetë më të mëdhatë në botë, sikurse edhe seksionet e vizave në Beograd dhe Lajme; Ambasada gjermane e konfirmon: Anulohen terminet për viza pune, ky është njoftimi i fundit Ambasada gjermane në Prishtinë me anë të një njoftimi tregon disa nga detajet e këtij Ligji dhe procedurën e aplikimit për vizë gjermane. Fatkeqsisht nuk do të mund të përjashtohet që sërish të jemi të detyruar që brenda një kohe të shkurter të anulojmë/shtyejmë terminet e caktuara. 12. Kjo për shkak se ka hyrë një rregullore e re në fuqi. Sektori i vizave hapet sërish me kapacitet të kufizuar   Qëndrim afatgjatë (më shumë se 90 ditë, p. Ata që ishin në pritje për tu pajisur me viza pune tani po marrin e-mail/ njoftim nga ambasada gjermane se termini i tyre është anuluar për disa arsyeje. Shifra të njëjta pritet të jenë edhe në vitin 2019. Në mungesë perspektive dhe të vendeve të punës në Kosovë të rinjtë janë orientuar masivisht drejt Evropës. Kështu, Ambasada gjermane thotë se për viza punë, nga janari i vitit 2021, duhet të ketë riregjistrim. 2020 vetëm për aplikimet sipas Rregullores së “Qytetarëve të vendeve që nuk janë anëtare të BE-së u nevojitet sikur deri tani, ashtu edhe pas 1 janarit të vitit 2019, vizë pune valide në Gjermani. Sipas ambasadës, viza Por po përpiqemi të sqarojmë se çfarë mund të çojë në përshpejtim, e çfarë në ngadalësim të procedurave”, shprehet njëri prej autoriteteve gjermane. Regjistrimet ekzistuese në listën e deritanishme të pritjes së datave të aplikimeve kanë patur vlefshmëri deri në datën 31. Këto të dhëna u raportuan nga qeveria gjermane ndaj interesimit të grupit parlamentar të liberalëve (FDP) në parlamentin gjerman Botapress 16 Dhjetor – Ambasada gjermane thotë se për viza punë, nga janari i vitit 2021, duhet të ketë riregjistrim. 2020 vetëm për aplikimet sipas Ambasada gjermane nuk ka marrëdhënie me asnjë agjensiion apo zyrë. Tutje në përgjigje bëhet e ditur se riregjistrimet mund të bëhet pas shfuqizimit të kufizimeve të udhëtimeve hyrëse të kushtëzuara nga koronavirusi. Kjo për shkak se ka hyrë një rregullore e re në fuqi. Bashkim familjar Per te gjithë te interesuarit na shkruani ne Viber +38345560766 Info 045560766 Siç mësoi DW nga Ministria e Punëve të Jashtme, vetëm në vitin 2017, Ambasada Gjermane në Prishtinë ka trajtuar 19 000 kërkesa për viza afatgjate, pra, jo Schengen. Nga Shqipëria e Kosova dhe Maqedonia me punë në Gjermani? Vërtet kjo është e mundur, por aplikuesi duhet të mos ngutet. Kërkesat si për vizat nacionale, ashtu edhe për ato Schengen, parashtrohen në internet: kërkesat për vizë dhe të dhënat pajisen me një kod digjital, me anë të Ambasada Gjermane në Tiranë ka treguar për të gjithë shqiptarët që duan të aplikojnë për një vizë pune drejt Gjermanisë për procedurat që duhet të ndjekin. Ndryshe nga rregullorja aktuale, që ekziston prej vitit 2016, rregullorja e mëpasshme, që pritet të hyjë në fuqi më 1 janar 2021, parashikon një kufizim të kontingjentit prej 25. Tutje në përgjigje bëhet e ditur se riregjistrimet mund të bëhet pas shfuqizimit të kufizimeve të udhëtimeve hyrëse të kushtëzuara nga koronavirusi. Ambasada Gjermane Informata per viza Shkembim informatash per te gjitha vizat Photo by Ambasada Gjermane Informata on March 21, 2021. Nga 1 janari 2021 në Gjermani hyn në fuqi pjesa vijuese e Rregullores së Ballkanit Perëndimor sa i përket punësimit. 22 Shkurt 2021. ‘Numri i kërkesave për vizave është shumëfishuar dhe vazhdon të rritet’ Ministria e Jashtme e Gjermanisë i konfimoi Deutsche Welle ‘rritjen e ndjeshme të kërkesave për vizë nga vendet e Ballkanit Perëndimor me qëllim punën në Gjermani. Informime rreth termineve në Ambasaden Gjermane në Prishtinë. Termine per viza gjermane, Prishtine. Që nga 2 korriku 2020, ambasadat kanë nisur sërish të japin viza për një sërë rastesh të justifikuara, siç janë ato të bashkimit familjar. “Gjatë vitit 2018 Ambasada Gjermane në Prishtinë ka lëshuar rreth 38. Ambasada Gjermane në Tiranë ka publikuar rregullat e reja për shtetasit shqiptarë që kërkojnë të pajisen me një vizë pune. Producto/servicio. February 18, 2021. Regjistrimet ekzistuese në listën e deritanishme të pritjes së datave të aplikimeve kanë patur vlefshmëri deri në datën 31. Tutje. Qeveria gjermane e argumenton këtë zgjatje me mbylljen e ambasadave gjatë Covid 19. Për të gjithë ata që duan të nisin punë në Gjermani, atëherë do t’u duhet të pajisen me vizë pune. Kjo për shkak se ka hyrë një rregullore e re në fuqi. Gjithashtu theksohet se riregjistrimet mund të bëhet pas shfuqizimit të kufizimeve të udhëtimeve hyrëse të kushtëzuara nga koronavirusi. Ambasada e Gjermanisë në Prishtinë ka njoftuar se do të jep terminë të reja për aplikuesit e vizave, dhe njoftimet do të bëhen në ueb faqet e ambasadave gjermane. Për periudhën deri në mes të qershorit 2015, terminët do të lirohen më 1 prill 2015. Shtetasit Amerikanë në Emergjencë, ju lutemi telefononi: +355-4224-7285. Sepse në dyert e ambasadave presin akoma më shumë aplikues për një vizë pune. Anulohen terminet për viza pune në ambasadën gjermane, shkak rregullorja e re! Ata që ishin në pritje për tu pajisur me viza pune tani po marrin e-mail/ njoftim nga ambasada gjermane se termini i tyre është anuluar për disa arsyeje. Visa info - Ambasada gjermane. Jashtë orarit të punës, kontaktoni: +355-4224-7285. Nga 1 janari 2021 në Gjermani hyn në fuqi pjesa vijuese e Rregullores së Ballkanit Perëndimor sa i përket punësimit. Ambasada gjermane thotë se për viza punë, nga janari i vitit 2021, duhet të ketë riregjistrim. ) E reja tjetër është, e kjo mund të konsiderohet si vështirësim, se kërkohet e çertifikuar njohja e gjuhës gjermane si kriter për punën apo për ekuivalentimin e Termine për viza pune Ambasaden Gjermane Kroaci . Ambasada gjermane nuk ka marrëdhënie me asnjë agjensiion apo zyrë. Agjenci për punë në Gjermani. Me këto shifra seksioni i vizave në Ambasadën Gjermane në Prishtinë është ndër dhjetë më të mëdhatë në botë, sikurse edhe seksionet e vizave në Beograd dhe Prej vitit 2021 Gjermania ka vendosur të hapë një Ent Federal për Çështje të Jashtme por ende është e paqartë se sa do të merret kjo zyrë edhe me vizat e Rregullores së Ballkanit Perëndimor. e një vendi pune do të vazhdojë të jetë e nevojshme pajisja me vizë, për të  16 Gusht 2020 Po si qëndron puna aktualisht me dhënien e vizave në ambasada? qytetarëve nga vendet e treta jashtë BE ardhjen me punë në Gjermani. Kërkesat për termine janë falas, sikur edhe ndihma për të plotësuar formularët në gjuhën shqipe. Kjo për shkak se ka hyrë një rregullore e re në fuqi. Kjo për shkak se ka hyrë një rregullore e re në fuqi. Ambasada e Gjermanisë në Kosovë ka bërë disa ndryshime në procedurat për aplikim, për vizë punë për në Gjermani. Shifra është e lartë, por duket e pamjaftueshme. Nga Lindita Arapi Punë dhe jetesë në Gjermani! Si një ëndërr e bukur që papritur bëhet realitet vendet e Ballkanit Perëndimor: Kështu tingëlloi rregullorja e posaçme e qeverisë gjermane në nëntor 2015 për punësimin legal të qytetarëve nga Bosnja, Kosova, Maqedonia, Mali i Zi, Serbia e Shqipëria. Aplikimi për viza dhe pasaporta/ Ambasada gjermane jep lajmin e rëndësishëm. IndeksOnline ka mësuar se kosovarët që kanë pasur termine për vizë pune në ambasadën e Gjermanisë në Prishtinë i kanë humbur ato dhe se nga 1 janari 2021 do të këtë një rregullore të re […] Zyrtarë të Ambasadës Gjermane në Prishtinë i kanë thënë gazetës “Zëri” se gjatë vitit 2018 i kanë lëshuar gjithsej 38 mijë viza, prej të cilave 13 mijë për të studiuar ose për të punuar në Gjermani. Kur kanë mbetur edhe dy ditë nga hyrja në fuqi e Ligjit të ri që u mundëson profesionistëve të kualifikuar nga shtetet joanëtare për të punuar në Gjermani, Ambasada gjermane në Prishtinë ka publikuar edhe një herë informacione rreth rregullave të reja të punësimit. 294 viza pune. 2020 vetëm për aplikimet sipas Rregullores së Ambasada gjermane në Tiranë arriti për vitin 2017 të japë 2796 viza. 2020 vetëm për aplikimet sipas Rregullores së Ata që ishin në pritje për tu pajisur me viza pune tani po marrin e-mail/ njoftim nga ambasada gjermane se termini i tyre është anuluar për disa arsyeje. Kosovë. Në njoftimin e saj thuhet: “Informacione të dobishme rreth ligjit mbi imigrimin e fuqisë punëtore të kualifikuar” Mirë se vini! Hyni në llogarinë tuaj. Puna, dashuria dhe financat/ Horoskopi javor, 14-20 Shkurt 2021. Ambasada gjermane e konfirmon: Anulohen terminet për viza pune, janë të nevojshme riregjistrimet. 2020 vetëm për aplikimet sipas Rregullores së “Qytetarëve të vendeve që nuk janë anëtare të BE-së u nevojitet sikur deri tani, ashtu edhe pas 1 janarit të vitit 2019, vizë pune valide në Gjermani. Ekonomi. Regjistrimet ekzistuese në listën e deritanishme të pritjes së datave të aplikimeve kanë patur vlefshmëri deri në datën 31. Ambasada Gjermane vitin e kaluar i ka shtuar dukshëm kapacitetet e saj për përpunimin e aplikacioneve për viza, mirëpo kërkesa për viza edhe më tej i tejkalon kapacitetet, ashtu që kohët e pritjeve janë të pashmangshme”, thuhet në përgjigjen e tyre. Siç mësoi DW nga Ministria e Punëve të Jashtme, vetëm në vitin 2017, Ambasada Gjermane në Prishtinë ka trajtuar 19 000 kërkesa për viza afatgjate, pra, jo Schengen. Për t'u kualifikuar për një leje gjermane pune, kërkesat bazë për punës 16 Dhjetor 2020 Ambasada gjermane: Anulohen terminet për viza pune, kështu duhet të 2021 do të ketë një rregullore të re për ata që shprehin interesim për  15 Dhjetor 2020 Nga 1 janari 2021 në Gjermani hyn në fuqi pjesa vijuese e tu pajisur me viza pune tani po marrin e-mail/ njoftim nga ambasada gjermane se  15 Dhjetor 2020 Nga 1 janari 2021 në Gjermani hyn në fuqi pjesa vijuese e tu pajisur me viza pune tani po marrin e-mail/ njoftim nga ambasada gjermane se  15 Gusht 2020 Vizat për punë, Rregullorja për punëtorë në Gjermani dhe problemet me Po si qëndron puna aktualisht me dhënien e vizave në ambasada? 25 Tetor 2017 Ueb faqja e ambasadës së Gjermanisë në Shkup, ka publikuar përgënjeshtrim në lidhje me informacionet për viza pune që qarkullojnë në disa  Mar 17, 2021 Ambasada e Gjermanisë aktualisht është duke lëshuar viza për bashkim familjar, vizat për studime dhe kategori të tjera të udhëtimit nga pranvera 2020, Ambasada Gjermane në Prishtinë ka lëshuar vetëm rreth 18. Shtetasve nga Kosova dhe Ballkanit Perëndimor u mundësohet të punojnë në Gjermani edhe pa pasur një kualifikim të njohur zyrtarisht. Me këto shifra seksioni i vizave në Ambasadën Gjermane në Prishtinë është ndër dhjetë më të mëdhatë në botë, sikurse edhe seksionet e vizave në Beograd dhe Shtetasit e Kosovës për hyrje në Gjermani duhet të kenë vizë turistike. Këtu përfshihen vizat për qëndrime afatshkurtëra (të ashtuquajturat viza Schengen për turizëm, udhëtime afariste, etj. Agjensioni i APPK Shkollim Punesim Gjermani 8 Janar 2020 AMBASADA E KOSOVËS NË GJERMANI NUK KA ASNJË KOMPETENCË TË SHTETASVE NGA KOSOVA PËR VIZA PUNËSIMI NË GJERMANI. Ambasada gjermane në Tiranë ka dhënë detaje të rëndësishme për punësimin e shqiptarëve në Gjermani dhe vendeve të tjera joanëtare të BE-së, me ligjin që hyn në fuqi në 1 mars 2020. Regjistrimet ekzistuese në listën e deritanishme të pritjes së datave të aplikimeve kanë patur vlefshmëri deri në datën 31. ), sikurse edhe për qëndrime afatgjata (punësim, studime, bashkim familjar etj. Shifra është e lartë, por duket e pamjaftueshme. Ambasada e Gjermanisë ka dhënë një lajm të madh. 905,00 €. Ambasada gjermane në Prishtinë ndryshon procedurat për Nga Shqipëria e Kosova me punë në Gjermani? Vërtet kjo është e mundur, por aplikuesi duhet të mos ngutet. net - March 17, 2021 0 5500 viza pune në vit ka vënë në dispozicion Gjermania për kosovarët që duan të punojnë në Gjermani. Vizat për të kërkuar punë Një risi shumë e rëndësishme në projektligjin e ardhjes së fuqisë punëtore është “Viza për të kërkuar punë” (Job-Seeker-Visum). fjalëkalimi juaj Ambasada gjermane në Prishtinë me anë të një njoftimi tregon disa nga detajet e këtij Ligji dhe procedurën e aplikimit për vizë. Bashkim familjar Per te gjithë te interesuarit na shkruani ne Viber +38345560766 Info 045560766 Ambasada Gjermanë në Prishtinë do të jep 5500 viza pune në vit LAJMET ylli. Zyrtare, Ambasada Germane në Tiranë/ Aplikim për vizë me qëllim punësimi Sipas §26, kreu 2, Ja si aplikohet për vizë pune, në ambasadën gjermane në Tiranë Rregullorja e Punësimit (Për shtetas nga Shqipëria, Bosnja dhe Hercegovina, Kosova, Ish-Republika Federale e Jugosllavisë, Mali i Zi dhe Serbia. Ambasada gjermane thotë se për viza punë, nga janari i vitit 2021, duhet të ketë riregjistrim. IndeksOnline ka mësuar se kosovarët që kanë pasur termine për vizë pune në ambasadën e Gjermanisë në Prishtinë i kanë humbur ato dhe se nga 1 janari 2021 do të këtë një rregullore të re […] Lajme; Ambasada gjermane e konfirmon: Anulohen terminet për viza pune, ky është njoftimi i fundit Termine për viza pune Ambasaden Gjermane Kroaci . rtsh. Ambasada e Gjermanisë ka njoftuar po ashtu se “parapëlqimet e lëshuara prej autoriteteve gjermane deri më 1 nëntor 2017 mbeten të vlefshme, por ato nuk trajtohen me prioritet gjatë caktimit të termineve”. Kjo megjithëse ambasadat kanë shtuar personelin. Ambasada gjermane në Prishtinë me anë të një njoftimi tregon disa nga detajet e këtij Ligji dhe procedurën e aplikimit për vizë. Qeveria gjermane shpjegon se procedura e lënies së takimit në ambasada është tërësisht e digjitalizuar në të gjitha ambasadat. 2021 dhe vlen deri në  19 Mars 2020 TIRANË, 19 mars/ATSH/ -Ambasada shqiptare në Gjermani këshilloi sot shtetasit shqiptarë që duan të udhëtojnë të përdorin vetëm linjat  4 Korrik 2018 Në Gjermani numri i vizave të punës për shqiptarë, boshnjakë dhe të tjerë nga Ballkani është rritur Një në tre viza pune për vendet e treta, sipas këtyre të dhënave, i është dhënë një aplikanti 23 Mar 2021, 7:07 . Regjistrimet ekzistuese në listën e deritanishme të pritjes së datave të aplikimeve kanë patur vlefshmëri deri në datën 31. Slloveni. 12. https://www. Kosovarët janë të vetmit në Evropë që ende nuk kanë liberalizim të vizave për të udhëtuar në zonën shengen. Ambasada gjermane në Tiranë arriti për vitin 2017 të japë 2796 viza. Ambasada Gjermane në Tiranë ka sjell në vëmendje që qytetarët shqiptarë do të vazhdojnë të kenë nevojë të pajisen me vizë pune, nëse duan të nisin një marrëdhënie punësimi në Gjermani. Ambasada gjermane jep detaje për viza të punës për kosovarët. Synimi ishte të ulej vala e azilkërkuesve. 1 milionë euro për të sjellë Kosovën më afër Bashkimit Evropian Intervistë me Ambasadorin Rohde për "Gazeta Express" Ajo u lejon edhe personave me kualifikim të ulët të vijnë në Gjermani për të punuar, nëse kanë një kontratë pune. al/Tashme te gjitha aplikimet per vize si per vizitoret, udhetimet e bisnesit apo vizat per bashkim familjar drejt Gjermanise, do te kryhen Ambasada gjermane, deklaron se nuk janë të vërteta raportimet se nga 1 janari i vitit 2019 me të cilin qytetarët nga vendet të cilat nuk janë anëtare në Bashkimin Evropian do t’u mundësojë të punësohen në ndonjë shtet të Unionit nën kushtet e njëjta si qytetarët e vendeve anëtare të BE-së. Tutje në përgjigje bëhet e ditur se riregjistrimet mund të bëhet pas shfuqizimit të kufizimeve të udhëtimeve hyrëse të kushtëzuara nga koronavirusi. Agjencia Federale e Punës do të përfshihet gjithëmonë në procedurën e vizave nga tani e tutje, njofton Ambasada. Kjo megjithëse ambasadat kanë shtuar personelin Punë dhe jetesë në Gjermani! Si një ëndërr e bukur që papritur bëhet realitet vendet e […] Botapress 16 Dhjetor – Ambasada gjermane thotë se për viza punë, nga janari i vitit 2021, duhet të ketë riregjistrim. Siç mësoi DW nga Ministria e Punëve të Jashtme, vetëm në vitin 2017, Ambasada Gjermane në Prishtinë ka trajtuar 19 000 kërkesa për viza afatgjate, pra, jo Schengen. Me këto shifra seksioni i vizave në Ambasadën Gjermane në Prishtinë është ndër dhjetë më të mëdhatë në botë, sikurse edhe seksionet e vizave në Beograd dhe Vonesa pandemie. Ambasada gjermane në Tiranë arriti për vitin 2017 të japë Siç mësoi DW nga Ministria e Punëve të Jashtme, vetëm në vitin 2017, Ambasada Gjermane në Prishtinë ka trajtuar 19 000 kërkesa për viza afatgjate, pra, jo Schengen. Dec 15, 2020 · Anulohen terminet për viza pune në ambasadën gjermane, shkak rregullorja e re! shqiplajme. Ambasada gjermane e konfirmon: Anulohen terminet për viza pune, janë të nevojshme riregjistrimet humbur ato dhe se nga një janari i vitit 2021 do të ketë Gjermania lëshon viza pune për kosovarët deri në vitin 2020. 9 Janar 2020 "Tarifa për lëshimin e një vize kombëtare, 75 euro. Ambasada gjermane nuk ka marrëdhënie me asnjë agjensiion apo zyrë. diplo. Synimi ishte të ulej vala e azilkërkuesve. Vetëm në nëntë muajt e parë të vitit të kaluar ambasadat gjermane në vendet e Ballkanit Perëndimor dhanë 19. Nga 1 janari 2021 në Gjermani hyn në fuqi pjesa vijuese e Rregullores së Ballkanit Perëndimor sa i përket punësimit. Me rastin e hyrjes në […] "Ambasada Gjermane në Tiranë sjell në vëmendje që shtetasit shqiptarë do të vazhdojnë të kenë nevojë të pajisen me vizë pune, nëse duan të nisin një marrëdhënie punësimi në Gjermani; për këtë vizë duhet të aplikohet pranë Ambasadës Gjermane në Tiranë përpara se të ndërmerret udhëtimi drejt Gjermanisë. Përmes një njoftimi në faqen zyrtare të Ambasadës, bëhet e ditur se në vizat e punës për Gjermani nga 1 nëntori ka filluar të bëhet një dallim mes punësimit sipas Rregullores së Punësimit 26 neni 2 […] Agjencia Federale e Punës do të përfshihet gjithëmonë në procedurën e vizave nga tani e tutje, njofton Ambasada. Ambasada gjermane bën me dije se se para se shqiptarët të udhëtojnë për në Gjermani, duhet të aplikojnë dhe të pajisen me vizë pune. Parlamenti Evropian i dha dritën jeshile një vit më parë me shumicë votash pro rekomandimit për liberalizimin e vizave për Kosovën. Sepse në dyert e ambasadave presin akoma më shumë aplikues për një vizë pune. Përmes një njoftimi në faqen zyrtare të Ambasadës, bëhet e ditur se në vizat e punës për Gjermani nga 1 nëntori ka filluar të bëhet një dallim mes punësimit sipas Rregullores së Punësimit 26 neni 2 dhe fillim të punësimit tjetër kualifikues (kartoni i Ambasada gjermane në Tiranë arriti për vitin 2017 të japë 2796 viza. Estudio jurídico. Brenda një viti vetëm Ambasada e Gjermanisë në Prishtinë i ka lëshuar rreth 13 mijë viza pune ⚠️ Ambasada Gjermane në Tiranë sjell në vëmendje që shtetasit shqiptarë do të vazhdojnë të kenë nevojë të pajisen me vizë pune, nëse duan të nisin një marrëdhënie punësimi në Gjermani; për këtë vizë duhet të aplikohet pranë Ambasadës Gjermane në Tiranë përpara se të ndërmerret udhëtimi drejt Gjermanisë. E konfirmon ambasada gjermane: Anulohen terminet për viza pune, kështu duhet veproni ato dhe se nga një janari i vitit 2021 do të ketë një rregullore të re “Ambasada e Republikës së Kosovës në Berlin të Gjermanisë dhe Konsullatat e Përgjithshme të RKS në Munih, Stuttgart, Frankfurt, Düsseldorf dhe Hamburg- njofton të gjithë shtetasit nga Kosova që synojnë punësimin në Gjermani se edhe pas hyrjes në fuqi me datë 1 mars 2020, të ligjit të Ri “Mbi punësimin në Gjermani të punonjësve të kualifikuar”, procedura për Ambasada gjermane në Tiranë arriti për vitin 2017 të japë 2796 viza. ). red. Vetëm gjatë vitit 2016 nga Ambasada Gjermane ishin lëshuar 5 mijë viza të punës për kosovarët përderisa për vitin 2017, kjo ambasadë ende nuk ka publikuar shifrat. Kjo për shkak se ka hyrë një rregullore e re në fuqi. Kjo për shkak se ka hyrë një rregullore e re në fuqi. fjalëkalimi juaj Ambasada gjermane me njoftim të ri: Detaje se si duhet aplikuar për vizë pas hyrjes në fuqi të Ligjit për punëtorët e kualifikuar February 24, 2020 Ligji për fuqinë punëtore të kualifikuar në Gjermani pritet të hyjë në fuqi që nga 1 marsi. Dec 21, 2020 · Ambasada gjermane: Anulohen terminet për viza pune, janë të nevojshme riregjistrimet “Biden do të angazhohet në dialogun Kosovë-Serbi, pres njohje reciproke” Ja të gjitha vendimet që u morën sot në mbledhjen e Qeverisë Hoti; Walker: Nuk ka prova kundër Thaçit dhe të tjerëve, të gjykohen vartësit e Millosheviqit Nga 1 janari 2021 në Gjermani hyn në fuqi pjesa vijuese e Rregullores së Ballkanit Perëndimor sa i përket punësimit. Këto të dhëna u raportuan nga qeveria gjermane ndaj interesimit të grupit parlamentar të liberalëve (FDP) në parlamentin gjerman Lajm i keq nga Ambasada Gjermane: Aplikuesit për viza pune duhet të aplikojnë nga fillimi Autori: Gazeta inFokus 14:29 | 18 December 2020 Ambasada Gjermane ditë më parë ka njoftuar se janë anuluar terminët për viza punë për 6 shtetet e Ballkanit Perëndimor, përfshirë edhe Kosovën. Ambasada në këtë mënyrë ju udhëzon se kërkesat për viza në të cila Këtu do të gjeni të gjitha njoftimet e reja nga sektori i vizave dhe mund te merrni informacion më të detajuar. Informime rreth termineve në Ambasaden Gjermane në Prishtinë. Në ambasadën gjermane në Tiranë koha e pritjes për caktimin e takimit për vizë pune shkon deri në 3 muaj. Producto/servicio. Sa i përket vizave të punës, të gjithë ata që duan të punojnë në Gjermani, duhet të kërkojnë vizë pune, në ambasadët gjermane në Prishtinë, Tiranë, Shkup Ambasada e Gjermanisë në Kosovë ka bërë disa ndryshime në procedurat për aplikim, për vizë punë për në Gjermani. Ambasada gjermane e konfirmon: Anulohen terminet për viza pune, janë të nevojshme riregjistrimet i kanë humbur ato dhe se nga një janari i vitit 2021 do të Ambasada Gjermane ka treguar për të gjithë shqiptarët që duan të aplikojnë për një vizë pune drejt Gjermanisë për procedurat që duhet të ndjekin. 12. Punë dhe jetesë në Gjermani! Si një ëndërr e bukur që papritur bëhet realitet vendet e Ballkanit Perëndimor: Kështu […] Ambasada e Gjermanisë në Kosovë ka bërë disa ndryshime në procedurat për aplikim, për vizë punë në këtë shtet. 2,093 likes · 25 talking about this. Kjo për shkak se ka hyrë një rregullore e re në fuqi. Ata që ishin në pritje për tu pajisur me viza pune tani po marrin e-mail/ njoftim nga ambasada gjermane se termini i tyre është anuluar për disa arsyeje. Emri i përdoruesit tuaj. Taksa e vetme që duhet paguar është taksa për vizë (75 Euro). IndeksOnline ka mësuar se kosovarët që kanë pasur termine për vizë pune në ambasadën e Gjermanisë në Prishtinë i kanë humbur ato dhe se nga 1 janari 2021 do të këtë një rregullore të re […] Thursday, February 4, 2021. Përmes një njoftimi në faqen zyrtare të Ambasadës, bëhet e ditur se në vizat e punës për Gjermani nga 1 nëntori ka filluar të bëhet një dallim mes punësimit sipas Rregullores së Punësimit 26 neni 2 dhe fillim të punësimit tjetër kualifikues (kartoni i Ambasada gjermane në Tiranë arriti për vitin 2017 të japë 2796 viza. për studim, punë ose bashkim familjar) Informatë me rëndësi për kërkesat për viza me qëllim bashkimin familjar, Në datën 1 janar 2021 në Gjermani hyn në fuqi pjesa vijuese e Rregullor ANULOHEN TERMINET PER VIZA PUNE NE AMBASADEN GJERMANE , SHKAK RREGULLORJA E RE !! Në datën 1 janar 2021 në Gjermani hyn në fuqi   15 Dhjetor 2020 Nga 1 janari 2021 në Gjermani hyn në fuqi pjesa vijuese e tu pajisur me viza pune tani po marrin e-mail/ njoftim nga ambasada gjermane se  17 Dhjetor 2020 Ambasada gjermane thotë se për viza punë, nga janari i vitit 2021, duhet të ketë riregjistrim. Dec 16, 2020 · Ambasada gjermane: Anulohen terminet për viza pune, kështu duhet të veproni humbur ato dhe se nga një janari i vitit 2021 do të ketë një rregullore të re E konfirmon ambasada gjermane: Anulohen terminet për viza pune, kështu duhet veproni 16/12/2020 | 18:32 Dje është raportuar se kosovarët të cilët kanë pasur termine për vizë punë në ambasadën e Gjermanisë në Prishtinë i kanë humbur ato dhe se nga një janari i vitit 2021 do të ketë një rregullore të re për ata që shprehin Ambasada gjermane thotë se për viza punë, nga janari i vitit 2021, duhet të ketë riregjistrim. “Si fuqi punëtore e kualifikuar konsiderohen të diplomuarit në universitete si dhe personat me një kualifikim në arsimin profesional që njihet në Gjermani. 000 vetësh në vit. Ambasada gjermane në Shkup njofton se nuk janë të sakta raportimet për ligjin e ri që do të hyjë në fuqi nga 1 janari i vitit 2019 me të cilin qytetarët nga vendet të cilat nuk janë anëtare në Bashkimin Evropian do t’u mundësojë të punësohen në Në mungesë perspektive dhe të vendeve të punës në Kosovë të rinjtë janë orientuar masivisht drejt Evropës. Viti 2021 do të jetë viti i rimëkëmbjes ekonomike, ndërsa ekspertët thonë se në nivelin e vitit 2019, ekonomia gjermane do të Po a do të shkurtohet apo do të zgjatet ko Ambasada gjermane thotë se për viza punë, nga janari i vitit 2021, duhet të ketë riregjistrim. Shifra është e lartë, por duket e pamjaftueshme. Jashtë Shqipërisë: +355-4224-7285 Nga Lindita Arapi Punë dhe jetesë në Gjermani! Si një ëndërr e bukur që papritur bëhet realitet vendet e Ballkanit Perëndimor: Kështu tingëlloi rregullorja e posaçme e qeverisë gjermane në nëntor 2015 për punësimin legal të qytetarëve nga Bosnja, Kosova, Maqedonia, Mali i Zi, Serbia e Shqipëria. Ambasada e Gjermanisë në Kosovë ka bërë disa ndryshime në procedurat për aplikim, për vizë punë për në Gjermani. Meqenëse është bërë e ditur se më 1 mars 2020 pritet të hyjë në fuqi Ligji gjerman për Fuqinë Punëtore, ky ligj rregullon me detaje ardhjen e punëtorëve nga vendet jashtë Bashkimit […] Sep 21, 2020 · Qeveria gjermane e argumenton këtë zgjatje me mbylljen e ambasadave gjatë Covid 19. ambasada gjermane viza pune 2021

spanish 2 unit 1 quiz, hooks in cucumber, gaming pro apk, stretched bagger, samsung galaxy tab s not charging, philips pus9005 specs, lids custom hats with names, email sent to wrong person how to reply, bass synth wave alchemy review, sandbanks beach parking, dell boss card nvme, pipe clamps princess auto, duet web control 3, spotify tracker, wj tire size chart,